Η Χλωρίδα και η Πανίδα στα Kερκυραϊκά Μονοπάτια.

Κάντε μία βόλτα στα Kερκυραϊκά Μονοπάτια, βαδίστε στα βουνά και τους Κάμπους, εντοπίστε την Χλωρίδα και την Πανίδα του τόπου μας και φωτογραφείστε! Φωτογραφείστε Δέντρα, Φυτά, Λουλούδια... Ζώα και Πουλιά της ιδιαίτερης πατρίδας μας!


Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Λίγοι και τολμηροί! Πάντως καιρού, που λένε!!!

Οι «Φίλοι της φύσης και του περιπάτου», την προηγούμενη Κυριακή (4/12/11), είχαν προγραμματίσει περίπατο στο όμορφο Γαστούρι, ανέβασμα στην Αγία Κυριακή και κατέβασμα προς την περιοχή της Μπενίτσας. Δυστυχώς ο καιρός έκανε τα «δικά του»... με αποτέλεσμα να αναβληθεί τηλεφωνικά ο κυρίως περίπατος. Eπειδή όμως κάποιοι δεν μπόρεσαν να ειδοποιηθούν για την αναβολή... αναγκαστικά η συνάντηση έγινε!
Λίγοι και τολμηροί! Πάντως καιρού, που λένε!!! 

Ο καιρός συνέχισε να κάνει τα «δικά του»... αλλά και εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε τα «δικά μας»! Περιηγηθήκαμε λοιπόν το Γαστούρι και τη γύρο περιοχή, επισκεφτήκαμε την φιλαρμονική, και την πηγή της αυτοκράτειρας Eλισάβετ, σταματήσαμε για ψωμί με λάδι και ελιές στο φιλόξενο σπίτι της φίλης Τζούλιας... ήπιαμε και ένα ποτήρι κρασί... και αφού ευχαριστήσαμε τους οικοδεσπότες, συνεχίσαμε την «άτυπη» βόλτα μας. Όμως, μη στενοχωριέστε. Φυσικά και ο περίπατος στο Γαστούρι θα πραγματοποιηθεί (κανονικά, όπως έχει προγραμματισθεί) την ερχόμενη Κυριακή 11/12/11.
Δεν το βάζουμε κάτω... το ίδιο και εσείς! Eξάλλου, τα ωραία πράγματα γίνονται από «τρελές» παρέες!!! Την άλλη φορά θα είμαστε πιο τολμηροί! ...και αν ο καιρός δε βοηθά... πάντα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ στο όμορφο Γαστούρι την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. 
Ώρα και σημείο συνάντησης 10.15 π.μ. έξω από το «πουλί τσι κότας»... πιο πάνω απο το κτήριο της Φιλαρμονικής Γαστουρίου. Bαθμός δυσκολίας 2/4
Σας περιμένουμε

«Φίλοι της Φύσης και του Περιπάτου».
Συντονιστής περίπατου Γιάννης Λουκάς  / τηλ. νούμερο 6985748628 / 

































Δεν υπάρχουν σχόλια: